Catrice Active Warrior LE

by - 3.8.18

*Croatian only*
Hello, people of the internet!

Ljeto još nije u punom jeku, barem ne ovdje u Bosni i Hercegovini, no sunce polako počinje da grije sve jače, a sa vrućinama dolazi i potreba da promijenimo makeup rutinu. Čak i moja suha koža je postala normalnija u ovim toplijim danima, pa često posežem za nečim da malo smanjim sjaj na čelu. Iz Catrice tvornice nam stiže jedna ljetna limitirana kolekcija namijenjena fizičkoj aktivnosti - zvuči zanimljivo zar ne?


"Sloboda kretanja - mentalna i fizička kondicija koja je u skladu s tijelom i njegovim individualnim potrebama. Ova nova sportska orijentacija odražava se u Athleisure Stylingu, kao i u limitiranoj kolekciji "Active Warrior". Naglasak na visokoučinkovitim proizvodima koji se ističu zbog dugotrajnosti tekstura otpornih na znoj. Povežite se sa svojim tijelom"

Čitav izgled kolekcije je zaista ljetni. Kombinacija tirkizno plave sa reljefom poput kapljica vode definitivno odgovara ovom godišnjem dobu, a također se uklapa i u sportsko okruženje. Uz ove koje vidite na fotografiji u kolekciji dolazi još jedna nijansa highlightera, ruža i olovka za oči. Catrice za sve proizvode tvrdi da su otporni na vodu i znoj, pa sam i ja stavila na test.

Make-up freezing powder


Pogledajte samo ovo pakiranje - zar nije predivno? Ovdje se radi o matirajućem puderu za lice sa nježnim fokus efektom. Ne znam koliko se primijeti na fotografijama, no ovaj puder izgleda jako svijetlo plavo. Sreća pa tako samo izgleda u pakiranju, pri korištenju se skroz stopi s kožom. Ne ostavlja ni onaj ružni bijeli trag za sobom. Njega sam koristila samo na čelu, jer mi se samo ono sija ljeti, i prilično dobro fiksira i zamatira područje. Što se tiče vodootpornosti - donkle i izdrži, no ako se jako puno uznojite mislim da tu ništa ne pomaže osim maramice da obrišete znoj 😂 No za šetnju po vrućem ljetnom danu fino posluži i čelo mi se ne prosija kao sa nekim drugim puderima, što je veliki plus. Cijena mu je 10,35 KM

Make-up freezing spray


Ovaj multipraktik sprej se može koristiti na par načina - kao primer, fiksator ili osvježivač makeupa. Iskreno, kao primer ga nisam koristila, iako mislim da je jako praktičan kao takav jer je u spreju, već kao fiksator - jer ljeti nam treba dobar fiksator. Fino rasprši proizvod, ljepo stopi šminku s licem i ukloni mogući puderasti efekat od prethodno nanešenih proizvoda na lice. Da se ponovim, ja inače imam suhu kožu, pa samim time nemam problema s prosijavanjem ili bježanjem proizvoda s lica, tako da ne znam kako se u tu svrhu ovaj sprej ponaša. Ono što vam mogu reći da mi s njim makeup duže ljepše izgleda, tako da vjerujem da će i na drugom tipu kože ipak malo produžiti trajanje istog. Miris mu je blag, svjež i ispari prilično brzo. Za dodatno osvježenje predlažem da ga držite u frižideru. Njegova cijena je također 10,35 KM

Instant bluring stick


Matirajući primeru stiku koji se može nositi samostalno ili ispod pudera. Iskreno, ovih ljetnih dana sam jako rijetko zapravo i nosila tekući puder, a i kad ga nosim rijetko kada nanesem bazu - tako je bilo i sa ovom. No, u danima kada nisam nosila puder ovaj stick bi nanjela na čelo i na područje oko nosa da malo umanjim vidljivost pora i mogu reći da, iako moje nisu proširene, prilično fino zagladi taj dio. Što se matiranja tiče, to je vidljivo odmah pri nanošenju, no nije ono ružno, već malo ubije mogući sjaj od sebuma. Također jako fino surađuje sa puderom u prahu iz iste linije - izgledate kao da nemate podlogu na licu, a opet izgledate zamatirano. Mislim da će dobro doći masnokošcima i kao baza za puder. Cijena ovog sticka je 8,35 KM.

Epic sex-proof lip ink


Tekući ruž, pomalo "zločestog" naziva obećava intenzivnu boju i dugotrajan efekt. Slažem se sa činjenicom da ima intenzivnu boju, a kada se tek nanese izgleda kao jako pigmentirano sjajilo. Sam sjaj ne traje dugo, no kada on izbljedi ostaje trag koji traje prilično dugo. Ruž, kada se tek nanese je ugodan i nije puno ljepljiv, no kada taj sjaj izbljedi osjetila sam blagu suhoću i zatezanje, te nije bio ugodan za nošenje kao na početku. Kod mene možete vidjeti nijansu 01 AdREDnaline i nijansa je prava bombastična ljetna! U ponudi imaju još nijansu 02 Heatwave koja više vuče na rozo. Cijena ruža je 9,35 KM.

Epic active-proof luminizer


Kremasti, vodootporni tekući higlighter sa iznimno sitnim sjajnim česticama je moj favorit, te po mom mišljenju i najveća zvjezda ove kolekcije. Dostupan je u dvije nijanse 01 Work It Out! i 02 Gym Beam. Kod mene možete vidjeti nijansu 02 koja ima malo izraženiji roskasti podton , dok je nijansa 01 malo više toplija i zlatna. Ovaj higlighter sam često koristila, posebno u danima kad nisam nosila tekuću podlogu. Daje predivan sjaj licu, te se može nanijeti lagano za blagi ili nadograditi za jači sjajni efekt. Ima spužvasti aplikator poput sjajila, koji je jako praktičan za naglašavanje raznih dijelova lica - od obraza do unutarnjeg kuta oka. Također meni je jako dobro surađivao sa tekućim pudrom bez da ga je brisao ili pomicao. Njegova cijena je 8,35 KM.

Sweat soldier refreshing wipes


Zadnje, ali ne i manje važne su ove vlažne maramice. Osim što posluže za brisanje ruku i osvježenje, dobro posluže i za otklanjanje neugodnih mirisa. Svi znamo da dezodoransi ponekad znaju zakazati, a u takvim slučajevima je dobro imati ove maramice pri ruci - za prvu pomoć odlične. Miris im je baš fin i osvježavajuć, primjetan no ne previše jak. No, da naglasim, ove maramice nisu za uklanjanje šminke iako se nalaze u makeup kolekciji, pa ih nemojte koristiti u te svrhe. Njihova cijena je 5,15 KM.

You May Also Like

2 comments

Thank you for the comments :*

O meni

Moja fotografija
"I myself am strange and unusual" Coffee addict, in love with makeup, amateur sculptor of polymer clay, animal lover and very friendly misanthrope. ;)

Labels

Followers